Om meg

Jeg er født og oppvokst på Manglerud i Oslo, har utdanning i økonomi og ledelse fra Newbold College og South Bank University i England.

Nå er jeg Assisterende Generalsekretær i Flyktninghjelpen. Tidligere har jeg jobbet med økonomiske virkemidler og boligsosial politikk i Husbanken, hatt forskjellige lederstillinger i Røde Kors. Jeg har også jobbet ved Newbold College i England og arbeidet et år i Lahore, Pakistan for Syvende-dags Adventistsamfunnet. Det er riktig å si at det er humanitære og samfunnsnyttige organisasjoner som står meg nærmest.

Fritida mi brukes i hovedsak til å følge opp 3 flotte barn med forskjellige fritidsaktiviteter. Jeg har styreverv i ADRA International og Norsk Pasientskadeerstatning.

Ellers er jeg glad i å gå på ski og går på Vålerenga Fotballs hjemmekamper så ofte det lar seg gjøre. Planlegger tur til Anfield Road for å se Liverpool i aksjon.

Impulsene til bloggen henter jeg der jeg ferdes til daglig og det betyr at jeg blogger om f.eks. politikk, frivillighet, humanitære spørsmål, sport, musikk, etc. Jeg blogger for egen regning, men tror ikke det går an å konsekvent skille det private og profesjonelle. Innlegg på denne bloggen om f.eks. ledelse, humanitære spørsmål, utviklingshjelp eller pasientskadeerstatning skriver jeg ikke på vegne av organisasjonene jeg er ansatt eller har styreverv i. Samtidig er det nødvendig at lesere har kjennskap til knytningene til  hhv Flyktninghjelpen, Norsk Pasientskadeerstatning og ADRA Intl.

En mer detaljert CV finner du på LinkedIn. Du kan også følge meg på Twitter.

  1. Tilbaketråkk: Ab imo pectore » Tips til 17.mai tale: Vis ansikt, ikke vis fingeren!

  2. Tilbaketråkk: Det hjelper ikke å gi svarene « ab imo pectore

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s